Om Sidan

Det är jag, Ivar Blomqvist, som ligger bakom det material som publiceras på den här webbsidan. Till min hjälp har jag även två medarbetare, vilka jag berättar mer om lite längre ner i artikeln.

Därför startade jag bloggen

Mitt intresse för Bloodbound, och egentligen all hårdrock har alltid varit stort. Jag minns fortfarande när jag var på min första Bloodbound-konsert, och den härliga känsla som deras musik gav mig. Nu är jag förvisso betydligt äldre, men intresset för rocken har knappast förtvinat för den sakens skull.

Jag anser även att nästan alla webbsidor som handlar om hårdrock vill promota något. Om det inte är biljetter eller instrument, då är det fan-kläder och andra fan-prylar. Den här webbsidan är bara min, och på den kommer det aldrig att finnas någon reklam.

Min medhjälpare – Mia Blomqvist

Mia är min dotter, så även en 17 årig gymnasieelev som brinner för webbutveckling och WordPress. Hon sköter därför all publicering. Mer specifikt skickar jag mina artiklar till henne i Microsoft Word-format, varpå hon publicerar dem.

Utan Mia skulle jag aldrig klarat av att sköta den här bloggen. Att hon dessutom arbetar ”gratis” är inte heller någon nackdel. Just nu publicerar Mia inte något eget material, men om det skulle ske så förtydligar vi det på ett bra sätt strax intill artikeln.

Min medhjälpare – Stefan Öhrt

Stefan är en gammal klasskamrat till mig som deltagit på säkert mer än 10 musikfestivaler tillsammans med mig. Hans intresse för rock är minst lika stort som mitt. Han är dock inte särskilt bra på att skriva, och han kan inte heller skriva kod för webben.

Hans främsta styrka består av att han med jämna mellanrum bistår mig med unika bilder från konserter, som han ger mig full rätt att publicera här på bloggen.